Svenska Saab 9000 Klubben - Saab9000.se

Ett forum för Saab 9000 ägare och entusiaster.
Aktuellt datum och tid: mån 06 dec 2021, 12:44

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: HJÄLP
InläggPostat: sön 18 apr 2004, 19:43 
Offline
Ingen stjärna
Ingen stjärna

Blev medlem: tis 30 mar 2004, 21:35
Inlägg: 28
Ort: Boden
Hej. Har nu monterat avgasrör och filter vart ingen större skillnad tycker jag. Men jag har kvar problemet med laddtrycket det kommer o går blir inte klok på vad det är. Har köpt en ny Magnetventil efter som den andra var trasig som dom sa på Saab. (1800 kr.) Men nu har jag monterat tillbaka original chippet i Di/Apc boxen o då laddar den nästan in på det röda.
Jag ska även sätta till bak bränslechippet och se om den går som den ska då. Då vet man om det är fel på chippen eller inte. (Tror jag i alla fall)
Nej den började om igen med laddtrycket. Provade o plugga Westgate ventilen och då laddar den fullt till den bryter. Har kollat slangar bytt Tändstift. Hittar inget fel. Kan det vara knacksensorn går det att ta bort bara kabeln till den eller blir det alldeles tokigt då?
Någon som kan hjälpa mej med förslag? Eller som har haft liknande fel. Den går bara på grund tryck när den går dåligt.

Tacksam för hjälp.

Mvh. Lolle. :?


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 6 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
POWERED_BY
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010